Vorige wedstrijd

Afdeling 1 Play Offs 1e wedstrijd

Real Noorderwijk - FT Antwerpen 3 - 4

Volgende wedstrijd

VR 27/04 21:15 1e nationale Play Offs kwartfinale

Futsal Topsport Antwerpen - Real Noorderwijk

Nieuws

Vrijdag de tweede wedstrijd in de Play Offs.
Real moet winnen !!!

Real Noorderwijk nipt onderuit tegen FT Antwerpen

Real Noorderwijk – FT Antwerpen 3-4
Real Noorderwijk dat voor de eerste maal de Play-Offs bereikt mocht het opnemen in een Best-Off3 tegen Antwerpen. Coach Heremans kon geen beroep doen op de gekwetste El Merboh. Noorderwijk mocht de eerste wedstrijd dan ook rekenen op heel veel supporters. In een zeer goed gevulde sporthal hoopten de thuisploeg op een stunt want FTA was wel de favoriet maar in zaalvoetbal kan alles.

Noorderwijk zorgt bijna voor stunt

Real Noorderwijk – Halle-Gooik 1 - 2

Vrijdag ontving Noorderwijk leider en topploeg Halle Gooik. Dit team is het Real Madrid en Barcelona in het Belgisch zaalvoetbal. Deze ploeg bestaat uit profspelers en coaches en trainen elke dag. Ze behoren dan ook bij de top 16 van Europa. Voor de beker kreeg Real er in de halve finale een pandoering van maar coach Heremans zou dit geen tweede maal willen laten gebeuren en had zijn mannen op scherp gezet. De thuisploeg moest het zonder El Hattach doen die geel geschorst was.

Real maakt brandhout van Anderlecht

Anderlecht Braine Black Eagles - Real Noorderwijk 3 - 10

Noorderwijk speelde maandag een inhaalwedstrijd in en tegen Anderlecht, in de Simonet zaal. Maar dit Anderlecht heeft niets weg van zijn naamgenoot. Ze strijden ook nog tegen de degradatie. Eerste minuut en onze doelman Talhaoui redt een schot van de thuisploeg, Real valt direct aan, schot El Attabi, keeper redt. Even later nieuwe aanval, thuisdoelman Thibaut lost, schot Kaddouri maar in corner.
3' vrije trap Anderlecht, Mourad op de goeie plek.
5’ Corner, Bouri omspeelt tegenstander en scoort 0-1.