Real Noorderwijk nipt onderuit

Real Noorderwijk - Celtic Houthalen '94 3 - 2

Volgende wedstrijd

VR 13/10 om 21:15

Futsal Topsport Antwerpen - Real Noorderwijk

Nieuws

Vrijdag naar het vernieuwde Antwerpen met 2 ex-spelers van ons.

Real Noorderwijk wint tweede keer op rij

Real Noorderwijk – Celtic Houthalen 3-2

Noorderwijk kreeg vrijdagavond het bezoek van Houthalen. Beide teams hadden een slechte start en konden best winnen om hun ambities, play-offs te behalen. Coach Gessner kon weer rekenen op zijn volledige kern.

Real Noorderwijk wint eindelijk

CB Futsal Jette BXL – Real Noorderwijk 0 - 6

Noorderwijk moest vrijdagavond naar Jette, een team dat overgekomen is van de BZVB. De mannen van de Kempen moesten daar winnen na hun slechte competitie start. Coach Gessner kon beschikken over zijn ganse fitte kern om deze cruciale wedstrijd te betwisten.

Real Noorderwijk nipt onderuit

Real Noorderwijk – La Squadra Mouscron 5-6

De thuisploeg die vorige week vin Lier erloor ontving Moeskroen dat dezelfde week vlot won. Coach Gessner kon op een voltallige selectie rekenen en ging voluit voor de drie punten.

Real Noorderwijk onderuit in tweede helft

Proost Lier – Real Noorderwijk 6-2

Noorderwijk mocht in zijn eerste competitiewedstrijd naar de buren van Lier. Een moeilijke uitwedstrijd voor Real dat ook nog El Attach moest missen door een blessure. Wel kwam er deze week nog goed nieuws met onze nieuwe aanwinst El Merboh die speelgerechtigd was. Coach Gessner hoopte dat zijn mannen er klaar voor waren en dit konden laten zien op het veld.

Real Noorderwijk verliest in Malle

K.K. Malle Beerse – Real Noorderwijk 4-2