Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Real Noorderwijk wint tweede keer op rij

Real Noorderwijk – Celtic Houthalen 3-2

Noorderwijk kreeg vrijdagavond het bezoek van Houthalen. Beide teams hadden een slechte start en konden best winnen om hun ambities, play-offs te behalen. Coach Gessner kon weer rekenen op zijn volledige kern.
De wedstrijd begon en de mannen van Elmos kozen direct voor de aanval. Na een paar dreigende schoten kon El Attabi scoren in de derde minuut op een corner met een prachtige volley, 1-0. Een mooie start voor de thuisploeg. Houthalen kwam dan paar minuten goed weg door een sterk spelende doelman. Aan de andere zijde moest Talhaoui ook zijn kunnen tonen op een knappe aanval van de Limburgers. Beide ploegen kwamen in de eerste helft niet meer tot scoren en zo ging men rusten met een 1-0 voorsprong voor Real. Noorderwijk had misschien wel een iets grotere voorsprong moeten hebben, toch te veel gemiste kansen. Hopelijk breekt hen dat niet zuur op in de tweede helft.
Tweede helft en beide teams zijn elkaar waard. In minuut 25 scoort Kaddouri de 2-0 en direct nadien een penalty voor de thuisploeg, topschutter El Attabi zet zich achter de bal maar hij mist deze mooie gelegenheid, vier minuten later maakt Bouri de 3-0 en iedereen denkt dat de wedstrijd nu gespeeld is maar niets is minder waar. Houthalen duwt in de laatste 6 minuten Real Noorderwijk terug voor hun doel en zorgt voor de verdiende tegentreffer in de 37, 3-1. Een minuutje later scoren ze dan ook de aansluitingstreffer, 3-2. De thuisploeg kan geen balbezit meer behouden en Houthalen dat met een “vliegende doelman” speelt zet alles op alles, de thuisploeg kon nog eenmaal dreigen via een ver schot van El Attach dat net naast gaat. Na een zeer spannende einde klonk voor Real Noorderwijk eindelijk het eindsignaal en won zo deze wedstrijd, 3-2 winst voor de thuisploeg dat moest knokken tot het einde om deze belangrijke drie punten te behalen en zo mooi mee terug hun opmars kunnen voortzetten.
Volgende week staat er de zeer moeilijk verplaatsing te wachten naar Antwerpen. Antwerpen dat dit jaar resoluut wil meespelen voor de titel. Hopelijk kunnen onze jongens daar rekenen op onze supporters.

Beloften
Real Noorderwijk – Celtic Houthalen 3-1

Eindelijk een eerste overwinning voor onze jonge gasten en coach Van Bael.

Derde klasse

Bozzjeng Maasmechelen – Real Noorderwijk 4-1