Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Real Noorderwijk wint derby van Proost Lierse

Real Noorderwijk - Proost Lierse 6 - 4

Noorderwijk ontving in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar Lierse. Een Kempische derby waarbij beide ploegen moesten winnen om een goede plaats te verkrijgen in het klassement met het oog op de play-offs. Noorderwijk had dan voor deze wedstrijd hun ex spelers en trainers uitgenodigd om deze match bij te wonen. Real wou zich bewijzen tegen hun supporters en tonen dat ze klaar waren voor de terugronde. Trainer Heremans kon niet beschikken over de geschorste Zerouali maar had zijn spelers duidelijk uitgelegd wat hij van hen verlangde. De wedstrijd begon en Lierse probeerde in de in aanvangsminuten de thuisploeg onder druk te zetten. Maar de Elmos boys waren goed voorbereid en verdedigden sterk. Talhaoui moest een paar goede schoten stoppen. Naarmate de eerste speelminuten verstreken kwam Real beter in het spel. Met in de vierde minuut een zeer mooie actie van Ilias El Attabi die met een knap schot de 1-0 op het bord zette. Noorderwijk wou meer en de bezoekers kregen het even moeilijk. Real vergat in de zesde minuut de score te verdubbelen ondanks een mooie opgelegde kans. Na 7 minuten kon Lierse een eerste snel uitbreken en scoren 1-1. Maar de thuisploeg was niet aangeslagen en bleef verzorgd de bal rondspelen tot ze de opening vonden. Rebbah met een knappe pass naar El Attabi en deze zette de 2-1 op het bord. De wedstrijd ging goed heen en weer. Beide ploegen kregen kansen en in de 14’ konden de bezoekers dan toch de verdiende gelijker maker scoren op een vrij trap. 2-2. Spits El Attabi scoorde een minuut later de 3-2. Opnieuw voorsprong voor Real en let deze stand gingen beide ploegen de rust in.
De tweede helft begon goed voor Noorderwijk. In de 21ste minuut misschien wel de mooiste actie van de match. El Attabi dreigt te schieten en zet zo de hele verdediging en keeper op het verkeerde been door de bal knap af te leggen naar Bouri. Deze mocht de bal in het lege doel binnen leggen, 4-2. Maar Lierse is niet aangeslagen scoort twee minuten later de 4-3. Noorderwijk krijgt het even lastig en de bezoekers scoren opnieuw de gelijkmaker, 4-4 in de 23’. Lier probeert thuisdoelman Talhaoui te verrassen maar dit was vrijdag onbegonnen werk. Mourad kwam telkens met knappe reflexen en moest één keer de hulp inroepen van een sterke Khalid El Hattach die met een knappe sliding, oer kalm, de bal van de lijn weghaalde. Noorderwijk herstelde zich snel en liep in de 35’ weer uit via wie anders dan El Attabi. 5-4. De talrijk opgekomen thuissupporters stuwden hun team mee vooruit. Drie minuten voor het einde scoorde onze topschutter zijn vijfde doelpunt van de avond en zette hier de 6-4 op het bord. Real speelt wedstrijd secuur uit en pakt de verdiende winst na een mooie en spektakelrijke wedstrijd. Real Noorderwijk komt door deze puike prestatie op een mooie zesde plaats met nog een inhaalmatch tegoed.
We mogen zeggen dat dit Noorderwijk collectief zijn beste wedstrijd speelde van het seizoen. Iedereen was uitblinker en deed zijn taak perfect. Dit team liet zien dat ze tot veel in staat zijn als alle hoofden nu in de juiste richting staan. Nu volgende week naar Moeskroen. Hopelijk kunnen onze jongens bevestigen.

Comments

Knap