Vorige wedstrijd

Vrijdag 18/01/19 21:15

1e nationale

Futsal Topsport Antwerpen - Real Noorderwijk 3 - 2

Volgende wedstrijd

Vrijdag 08/02/2019

De Mixx in Herselt

21:15 Real Noorderwijk - Futsal Project Halle-Gooik

De Europese topploeg uit Brussel komt langs.
Zaalvoetbal van een ander niveau.

Nieuws

Super wedstrijd op 18 januari in Het Rooi van ons team.
Maar sport is niet altijd rechtvaardig, geen punten.

Op vrijdag 11 januari 2019 was onze oud-spelersdag in De Mixx een groot succes.

Jurgen Van den Broeck was er als special guest.
Maar ook Davy Derboven, Mario Verheyen, Kurt Van den Broeck, Niels Caers, Nico Dries, Walter Verhaert, Walter Lemmens, Marc Cras, Bart Schapmans, Ward Vivijs, Rik Vermeulen en vele anderen. Top, top, top.

Real Noorderwijk vs Celtic Houthalen 2 - 3

Deze wedstrijd moest gewonnen worden om onderaan “de voorlaatste plaats” weg te geraken. Maw dit was een zespunten wedstrijd voor Real, spijtig om te zeggen voor onze club maar de wedstrijd van gisteren was een degradatietopper. Real moest het doen met Morad Talhaoui, Iliass El Attabi, Mohamed El Mokthari, Issam Dahmani, Mehdi Zerouali & Adrian Brovina. Houhalen zakte af naar Real om volop de 3 punten mee naar huis te nemen. Real had in de eerste helft wel het meeste balbezit maar kon de kansen die ze kregen niet verzilveren. De kansen die ze kregen werden steeds goed gepareerd door de keeper Vandecaetsbeek van Celtic. Telkens zat zijn arm, been of hoofd in de weg om de netten te doen trillen. Celtic stond goed gesloten te spelen en speculeerde op balverlies van de thuisploeg. Vlak voor de rust in minuut 19 gebeurde wat eigenlijk niet mocht gebeuren en scoorde de 0-1 via Arbaoui.
Vlak na de rust zette Lagouireh met een persoonlijke actie op de flank de 0-2 op het scorebord. Real moest wakker worden en reageren op deze flinke opdoffer en dat deden ze. Ze kwamen in minuut 27 terug in de wedstrijd via een persoonlijke actie van Dahmani. Geen 2 minuten later volgde de 2-2 van El Attabi. Real ging verder op het elan maar kreeg weederom een koude douche in minuut 38. Vanbeuren schoof de 2-3 onder onze doelman Morad binnen.
Nu staat Real op de laatste plaats in het klassement en moet het vollenbak werken om daar weg te geraken!