Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Real Noorderwijk vs Celtic Houthalen 2 - 3

Deze wedstrijd moest gewonnen worden om onderaan “de voorlaatste plaats” weg te geraken. Maw dit was een zespunten wedstrijd voor Real, spijtig om te zeggen voor onze club maar de wedstrijd van gisteren was een degradatietopper. Real moest het doen met Morad Talhaoui, Iliass El Attabi, Mohamed El Mokthari, Issam Dahmani, Mehdi Zerouali & Adrian Brovina. Houhalen zakte af naar Real om volop de 3 punten mee naar huis te nemen. Real had in de eerste helft wel het meeste balbezit maar kon de kansen die ze kregen niet verzilveren. De kansen die ze kregen werden steeds goed gepareerd door de keeper Vandecaetsbeek van Celtic. Telkens zat zijn arm, been of hoofd in de weg om de netten te doen trillen. Celtic stond goed gesloten te spelen en speculeerde op balverlies van de thuisploeg. Vlak voor de rust in minuut 19 gebeurde wat eigenlijk niet mocht gebeuren en scoorde de 0-1 via Arbaoui.
Vlak na de rust zette Lagouireh met een persoonlijke actie op de flank de 0-2 op het scorebord. Real moest wakker worden en reageren op deze flinke opdoffer en dat deden ze. Ze kwamen in minuut 27 terug in de wedstrijd via een persoonlijke actie van Dahmani. Geen 2 minuten later volgde de 2-2 van El Attabi. Real ging verder op het elan maar kreeg weederom een koude douche in minuut 38. Vanbeuren schoof de 2-3 onder onze doelman Morad binnen.
Nu staat Real op de laatste plaats in het klassement en moet het vollenbak werken om daar weg te geraken!