Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Real Noorderwijk nipt onderuit

Real Noorderwijk – La Squadra Mouscron 5-6

De thuisploeg die vorige week vin Lier erloor ontving Moeskroen dat dezelfde week vlot won. Coach Gessner kon op een voltallige selectie rekenen en ging voluit voor de drie punten.
De wedstrijd was nog maar net opgang gefloten en Noorderwijk kwam al op voorsprong. 1 - 0 gescoord door El Attabi. Real duwde door maar de verdiende tweede goal kwam er niet. Het waren de bezoekers die de gelijkmaker scoorden in de derde minuut.1-1. De wedstrijd lag helemaal open en beide teams kregen een resem aan kansen. In de 11’ kwamen de bezoekers op voorsprong, 1-2 maar een minuut later stelde de thuisploeg al terug de bordjes in evenwicht via Bahci, 2-2. Na een zeer spannende eerste helft kon geen van beide teams nog scoren en gingen we rusten met dit gelijkspel.2-2.
Tweede helft was nog maar twee minuten bezig en de thuisploeg liet zich verrassen en Moeskroen klom weer op voorspron, 2-3. In de 28’ stelde de mannen van Elmos terug gelijk door Bahci die zijn tweede van de avond maakte, 3-3. Noorderwijk bleef aanvallen terwijl de bezoekers loerend in de omschakeling genadeloos toesloegen, 29’ 3-4. Noorderwijk probeerden alles om te scoren maar vond telkens een zeer sterke bezoekende doelman op hun weg. Na 33 minuten weer een snelle tegenaanval en het werd zowaar 3-5. Coach Gessner gaat nu voluit voor de aanval en brengt een vijde speler in als doelman. Dit loont niet want een zeer attente doelman scoort in het lege doel de 3-6. Noorderwijk doet er nog alles aan en in de 37’ wordt het 4-6 door El Attach. Een minuut later scoort El Attach de 5-6 en de thuisploeg heeft nog twee minuten. Het mocht niet zijn voor Noorderwijk. Tweemaal lat, eenmaal de paal en driemaal de bezoekende doelman verhinderden de verdiende gelijkmaker en zo wonnen de bezoekers deze wedstrijd met 5-6.
Real Noorderwijk werd niet beloond en staat na twee wedstrijden met 0 punten. Volgende week mogen onze jongens in Jette op zoek naar de eerste overwinning.