Vorige wedstrijd

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Vrijdag 22/03/2019
Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk 4 - 3

Vrijdag 15/03/2019
Futsal My-Cars Roselies - Real Noorderwijk 5 - 5

Vrijdag 8/03/2019
Real Noorderwijk KK Malle-Beerse 5 - 4

Vrijdag 1/03/2019
La Squadra Mouscron - Real Noorderwijk 7 - 7

Vrijdag 22/02/19
Real Noorderwijk - ZVK Gelko Eisden-Dorp 5 - 1

Volgende thuiswedstrijd

Vrijdag 26 april 2019 Play-Off (Heenwedstrijd)

De Mixx

21:15 Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik

Met Vip Diner

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Real Noorderwijk speelt de Play-Off.

Op vrijdag 5 april speelde ons team zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen Houthalen. Celtic Houthalen 94, de ploeg van onze vorige coach Frank Luypaert maar ook de toffe bende van het onafscheidelijke duo Christophe Vertessen en Frank Claes. De Noord Limburgers zakken na 4 seizoenen opnieuw uit de hoogste klasse. Spijtig want Houthalen speelt in één van de mooiste sporthallen van België. Iedereen wordt er altijd uitstekend ontvangen, het zijn geen mooipraters, hebben geen uitpuilende budgetten, gewoon doen, zoals het hoort is de leuze. Net als in Noorderwijk stond bij het begin van huidige seizoen de ploeg en de entourage op zijn kop. De malaise in het Bestuur met een groot spelersverloop als logisch gevolg werd ondertussen opgelost maar spijtig genoeg laattijdig. Sportief lukte het niet meer met de bijna logische degradatie als gevolg. Ze komen te terug daar is iedereen van overtuigd en we gunnen het hen ook van ganser harte.

Real Noorderwijk nipt onderuit

Real Noorderwijk – La Squadra Mouscron 5-6

De thuisploeg die vorige week vin Lier erloor ontving Moeskroen dat dezelfde week vlot won. Coach Gessner kon op een voltallige selectie rekenen en ging voluit voor de drie punten.
De wedstrijd was nog maar net opgang gefloten en Noorderwijk kwam al op voorsprong. 1 - 0 gescoord door El Attabi. Real duwde door maar de verdiende tweede goal kwam er niet. Het waren de bezoekers die de gelijkmaker scoorden in de derde minuut.1-1. De wedstrijd lag helemaal open en beide teams kregen een resem aan kansen. In de 11’ kwamen de bezoekers op voorsprong, 1-2 maar een minuut later stelde de thuisploeg al terug de bordjes in evenwicht via Bahci, 2-2. Na een zeer spannende eerste helft kon geen van beide teams nog scoren en gingen we rusten met dit gelijkspel.2-2.
Tweede helft was nog maar twee minuten bezig en de thuisploeg liet zich verrassen en Moeskroen klom weer op voorspron, 2-3. In de 28’ stelde de mannen van Elmos terug gelijk door Bahci die zijn tweede van de avond maakte, 3-3. Noorderwijk bleef aanvallen terwijl de bezoekers loerend in de omschakeling genadeloos toesloegen, 29’ 3-4. Noorderwijk probeerden alles om te scoren maar vond telkens een zeer sterke bezoekende doelman op hun weg. Na 33 minuten weer een snelle tegenaanval en het werd zowaar 3-5. Coach Gessner gaat nu voluit voor de aanval en brengt een vijde speler in als doelman. Dit loont niet want een zeer attente doelman scoort in het lege doel de 3-6. Noorderwijk doet er nog alles aan en in de 37’ wordt het 4-6 door El Attach. Een minuut later scoort El Attach de 5-6 en de thuisploeg heeft nog twee minuten. Het mocht niet zijn voor Noorderwijk. Tweemaal lat, eenmaal de paal en driemaal de bezoekende doelman verhinderden de verdiende gelijkmaker en zo wonnen de bezoekers deze wedstrijd met 5-6.
Real Noorderwijk werd niet beloond en staat na twee wedstrijden met 0 punten. Volgende week mogen onze jongens in Jette op zoek naar de eerste overwinning.