Vorige wedstrijd

Vrijdag 18/01/19 21:15

1e nationale

Futsal Topsport Antwerpen - Real Noorderwijk 3 - 2

Volgende wedstrijd

Vrijdag 08/02/2019

De Mixx in Herselt

21:15 Real Noorderwijk - Futsal Project Halle-Gooik

De Europese topploeg uit Brussel komt langs.
Zaalvoetbal van een ander niveau.

Nieuws

Super wedstrijd op 18 januari in Het Rooi van ons team.
Maar sport is niet altijd rechtvaardig, geen punten.

Op vrijdag 11 januari 2019 was onze oud-spelersdag in De Mixx een groot succes.

Jurgen Van den Broeck was er als special guest.
Maar ook Davy Derboven, Mario Verheyen, Kurt Van den Broeck, Niels Caers, Nico Dries, Walter Verhaert, Walter Lemmens, Marc Cras, Bart Schapmans, Ward Vivijs, Rik Vermeulen en vele anderen. Top, top, top.

Real Noorderwijk - Gelko Hasselt 3 - 3 (nog steeds geen overwinning.

Real Noorderwijk - Gelko Hasselt 3 - 3

Vrijdag speelden Real Noorderwijk en Gelko Hasselt een zespunten wedstrijd
Op speeldag 4 in het Futsal. Twee ploegen die snakken naar punten en liefst de 3 punten.
Een bomvolle Mixx en 60 eters, veel muziek en veel sfeer.

Wedstrijd gaat van start en je voelt dat de 2 ploegen aftastend spelen. Maar de eerste 2 kansen zijn voor Gelko die 2 x op dezelfde manier een speler aan de tweede paal zoekt maar telkens onbegrijpelijk mist. Real is gewaarschuwd en moet opletten. 3 de kans is raak en Gelko komt op 0-1 via Hasanbegovic.
Real is dan wel wakker geschut en in diezelfde minuut maakt Real gelijk. 1-1 via Mustapha Harram die een splijtende pas van Issam Dhamani mooi afwerkt. Daarna komt Real op voorsprong 2-1 via Adrian die voor doel een geloste bal getrapt door Abdelhak in doel over Mageren lopt.
Je voelt dat Real de match in handen neemt en gaat verder op het elan en zoekt naar het derde doelpunt maar die komt er niet meer voor de rust.

Rustand 2-1

Tweede helft gaat van start en real zoekt naar de 3-1 en die komt er in minuut 26 door Ilias El Attabi die schitterend de keeper omspeelt en rustig de bal in de netten legt. 3-1 en Real heeft wat het nodig heeft een kloof van 2 doelpunten. 2 min later krijgt Real de kansen om de wedstrijd af te maken maar telkens kwam de laatste pas niet aan of werd de doelpogiging gered door hun keeper. Wat wij niet deden deed Gelko wel en kwam op 3-2 via hun spits Hasanbegovic. Wedstrijd kantelt een beetje en er komen meer en meer kansen voor beide ploegen. In min 34 slaagt Hasselt erin om de bordjes op 3-3 te zetten via Beslija en we staan terug gelijk zoals we aan de wedstrijd starten. Real krijgt nog enkele kansjes maar kan ze niet benutten en in minuut 38 komt Real nog heel goed weg door Morad die nog een tienmetertrap stopt van Paulussen. Hierna volgen nog 2 gekke minuten met kansen aan beide kanten maar zowel Real als Gelko kon niet meer scoren.

Einde wedstrijd 3-3 met dit ene punt schiet Real niet ver op en moet nu verder werken en zoeken naar de eerste driepunter.

Volgende thuiswedstrijd 19 oktober in sporthal De Mixx te Herselt tegen Squadra Mouscron.