Vorige wedstrijd

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Vrijdag 22/03/2019
Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk 4 - 3

Vrijdag 15/03/2019
Futsal My-Cars Roselies - Real Noorderwijk 5 - 5

Vrijdag 8/03/2019
Real Noorderwijk KK Malle-Beerse 5 - 4

Vrijdag 1/03/2019
La Squadra Mouscron - Real Noorderwijk 7 - 7

Vrijdag 22/02/19
Real Noorderwijk - ZVK Gelko Eisden-Dorp 5 - 1

Volgende thuiswedstrijd

Vrijdag 26 april 2019 Play-Off (Heenwedstrijd)

De Mixx

21:15 Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik

Met Vip Diner

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Real Noorderwijk speelt de Play-Off.

Op vrijdag 5 april speelde ons team zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen Houthalen. Celtic Houthalen 94, de ploeg van onze vorige coach Frank Luypaert maar ook de toffe bende van het onafscheidelijke duo Christophe Vertessen en Frank Claes. De Noord Limburgers zakken na 4 seizoenen opnieuw uit de hoogste klasse. Spijtig want Houthalen speelt in één van de mooiste sporthallen van België. Iedereen wordt er altijd uitstekend ontvangen, het zijn geen mooipraters, hebben geen uitpuilende budgetten, gewoon doen, zoals het hoort is de leuze. Net als in Noorderwijk stond bij het begin van huidige seizoen de ploeg en de entourage op zijn kop. De malaise in het Bestuur met een groot spelersverloop als logisch gevolg werd ondertussen opgelost maar spijtig genoeg laattijdig. Sportief lukte het niet meer met de bijna logische degradatie als gevolg. Ze komen te terug daar is iedereen van overtuigd en we gunnen het hen ook van ganser harte.

Real Noorderwijk - Gelko Hasselt 3 - 3 (nog steeds geen overwinning.

Real Noorderwijk - Gelko Hasselt 3 - 3

Vrijdag speelden Real Noorderwijk en Gelko Hasselt een zespunten wedstrijd
Op speeldag 4 in het Futsal. Twee ploegen die snakken naar punten en liefst de 3 punten.
Een bomvolle Mixx en 60 eters, veel muziek en veel sfeer.

Wedstrijd gaat van start en je voelt dat de 2 ploegen aftastend spelen. Maar de eerste 2 kansen zijn voor Gelko die 2 x op dezelfde manier een speler aan de tweede paal zoekt maar telkens onbegrijpelijk mist. Real is gewaarschuwd en moet opletten. 3 de kans is raak en Gelko komt op 0-1 via Hasanbegovic.
Real is dan wel wakker geschut en in diezelfde minuut maakt Real gelijk. 1-1 via Mustapha Harram die een splijtende pas van Issam Dhamani mooi afwerkt. Daarna komt Real op voorsprong 2-1 via Adrian die voor doel een geloste bal getrapt door Abdelhak in doel over Mageren lopt.
Je voelt dat Real de match in handen neemt en gaat verder op het elan en zoekt naar het derde doelpunt maar die komt er niet meer voor de rust.

Rustand 2-1

Tweede helft gaat van start en real zoekt naar de 3-1 en die komt er in minuut 26 door Ilias El Attabi die schitterend de keeper omspeelt en rustig de bal in de netten legt. 3-1 en Real heeft wat het nodig heeft een kloof van 2 doelpunten. 2 min later krijgt Real de kansen om de wedstrijd af te maken maar telkens kwam de laatste pas niet aan of werd de doelpogiging gered door hun keeper. Wat wij niet deden deed Gelko wel en kwam op 3-2 via hun spits Hasanbegovic. Wedstrijd kantelt een beetje en er komen meer en meer kansen voor beide ploegen. In min 34 slaagt Hasselt erin om de bordjes op 3-3 te zetten via Beslija en we staan terug gelijk zoals we aan de wedstrijd starten. Real krijgt nog enkele kansjes maar kan ze niet benutten en in minuut 38 komt Real nog heel goed weg door Morad die nog een tienmetertrap stopt van Paulussen. Hierna volgen nog 2 gekke minuten met kansen aan beide kanten maar zowel Real als Gelko kon niet meer scoren.

Einde wedstrijd 3-3 met dit ene punt schiet Real niet ver op en moet nu verder werken en zoeken naar de eerste driepunter.

Volgende thuiswedstrijd 19 oktober in sporthal De Mixx te Herselt tegen Squadra Mouscron.