Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Real Noorderwijk boekt sensationele overwinning bij de leider.

Gelko Hasselt – Real Noorderwijk 4 - 5

Real Noorderwijk ging met 9 punten uit 9 wedstrijden en een teleurstellende 10 de plaats naar Gelko Hasselt dat met 21 punten mee aan de leiding stond in het klassement, samen met die andere topper Halle-Gooik. Een zeer moeilijke verplaatsing voor Real dat dit seizoen hoopte om bij de eerste 8 te draaien om zo de Play offs te spelen. De manschappen van coach Kurt Gessner zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen om uit die zone te geraken.

Beide teams starten goed aan de wedstrijd en Real staat als een blok te verdedigen en prikt sporadisch met een counter. De beste kansen zijn echter voor Gelko dat dominant en slim voetbalt tot aan de 15 meter voor doelman Mourad Talhaoui die aan een uitstekende partij bezig is. Hasselt is in de eerste 6 min zeer gevaarlijk met enkele afstandsschoten en Real mag blij zijn dat het nog steeds 0 -0 is dankzij Mourad die als een muur in de goal staat. Na 7 min begint Real meer vertrouwen te krijgen en komt beter in de wedstrijd. Na 8 min krijgt Real een vrije trap recht voor doel en Ilias El Attabi trap die staalhard onder de lat binnen en Real komt 0-1 voor. Misschien een beetje tegen het spel in maar het is een opsteker voor de jongens van coach Gessner ! Nog geen minuut later staan de bordjes al terug gelijk 1-1 door Ouamari. Real moet er terug vollen bak tegenaan. Na 14 min is het zover, zeer dom balverlies van El Hattach en Adnane maakt er 2-1 van. Real speelt nog goed mee maar Hasselt is in de eerste helft de betere ploeg in het spel en de Elmos boys mogen blij zijn dat het de rust in mag met een 2-1 score. Als Hasselt de kansen afmaakt had het net zo goed 4 of 5-1 kunnen zijn maar dankzij een uitstekend keepende Mourad doet Real nog mee.
Start tweede helft en al in de 1e min krijgt Real, dat heel fel begon een vrije trap zoals in de eerste helft vlak voor doel. Kapitein El Attabi trap hem voor de tweede maal staalhard onder de lat binnen en Real zet de bordjes weer in evenwicht 2-2.
Dit geeft Noorderwijk vleugeltjes en ze nemen het spel over van Hasselt en begint de thuisploeg pijn te doen met mooie individuele acties maar vooral ook de mooie combinaties die Real in het spel brengt. Na 24 min is het zover en komen de bezoekers verdiend voor dankzij Kaddouri (ex Hasselt), intrap Zerouali en Kaddouri trap hem proper met zijn linkse voet in de verre hoek. Verdiende voorsprong maar kunnen ze dit blijven houden? Twee minuten later is zover, Adnane trap de 3 - 3 binnen en Ouamani trapt in de 31ste minuut Hasselt weer op voorsprong dankzij onnodig balverlies van Ali Bouri, Hasselt in euforie en Real moet er weer volle bak tegen aan willen ze nog punten mee naar huis nemen. Een bedrijvig Noorderwijk dat snel blijft spelen in de combinatie, veel individuele flitsen waar Hasselt het zeer lastig mee heeft! Dan gebeurd het toch en Real komt langszij via Marwan Rebbah die eerst de bal verovert en dankzij een afgeblokt schot van Zerouali dat voor zijn voet valt. Zowaar 4-4 en alles is nog mogelijk. Real blijft domineren en doet Hasselt pijn op veel vlakken. En dan gebeurd het toch wel zeker, Real krijgt in de 39 ste minuut een 10 meter en El Attabi neemt zijn verantwoordelijkheid, trapt zijn 3de van de avond binnen, 4 - 5 en Real wint eindelijk nog eens en neemt de 3 punten mee naar huis na een zeer bewogen week....
Proficiat Real en hopelijk kunnen we op dit elan verder gaan!
C

Comments

Trots op mijn broer<3 --> REAL NOORDERWIJK