Vorige wedstrijd

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Vrijdag 22/03/2019
Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk 4 - 3

Vrijdag 15/03/2019
Futsal My-Cars Roselies - Real Noorderwijk 5 - 5

Vrijdag 8/03/2019
Real Noorderwijk KK Malle-Beerse 5 - 4

Vrijdag 1/03/2019
La Squadra Mouscron - Real Noorderwijk 7 - 7

Vrijdag 22/02/19
Real Noorderwijk - ZVK Gelko Eisden-Dorp 5 - 1

Volgende thuiswedstrijd

Vrijdag 26 april 2019 Play-Off (Heenwedstrijd)

De Mixx

21:15 Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik

Met Vip Diner

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Real Noorderwijk speelt de Play-Off.

Op vrijdag 5 april speelde ons team zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen Houthalen. Celtic Houthalen 94, de ploeg van onze vorige coach Frank Luypaert maar ook de toffe bende van het onafscheidelijke duo Christophe Vertessen en Frank Claes. De Noord Limburgers zakken na 4 seizoenen opnieuw uit de hoogste klasse. Spijtig want Houthalen speelt in één van de mooiste sporthallen van België. Iedereen wordt er altijd uitstekend ontvangen, het zijn geen mooipraters, hebben geen uitpuilende budgetten, gewoon doen, zoals het hoort is de leuze. Net als in Noorderwijk stond bij het begin van huidige seizoen de ploeg en de entourage op zijn kop. De malaise in het Bestuur met een groot spelersverloop als logisch gevolg werd ondertussen opgelost maar spijtig genoeg laattijdig. Sportief lukte het niet meer met de bijna logische degradatie als gevolg. Ze komen te terug daar is iedereen van overtuigd en we gunnen het hen ook van ganser harte.

Noorderwijk slaapt 40 minuten in te Hasselt!

FS Gelko Hasselt - Real Noorderwijk 9 – 6

De avond startte in mineur voor Noorderwijk. De ambulance moest twee keer langskomen naar de Hasseltse sporthal. Adriaan Brovina viel uit, nog voor de wedstrijd van de beloften met een vastgezette rug. Adriaan kon niet meer stappen en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gevoerd. De 100 was amper een uur weg toen onze 2e Bulgaar Vesco Gerenski zijn knie verdraaide, ook al bij het opwarmen. Ook de ambulance in en naar de kliniek in Hasselt. Meniscus zo goed als zeker gescheurd, Vesco had op training al last maar er wordt ook gevreesd voor kruisbanden. Hopelijk is dat niet het geval. Zijn maatje Georgy zag alles gebeuren en was de kluts helemaal kwijt maar zou toch nog 2 keer scoren. Was dit de oorzaak van de zwakke prestatie want toch niet te geloven na de prachtprestatie in Antwerpen en de stunt thuis tegen Halle-Gooik verwachtte iedereen een verderzetting van de gekregen boost van de laatste weken. In Hasselt zagen we echter een snertprestatie van het Noorderwijkse team. De wedstrijd werd niet op vrijdag gespeeld maar Real en Hasselt speelden reeds op woensdag en dat was een stakingsdag. Misschien dachten velen dat ze die dag niet te veel inzet moesten tonen en hadden ze het devies van de vakbonden gevolgd. Aanwezig zijn is voldoende en voor de rest niets doen en soms in de weg lopen is al voldoende. Niks beleving, niks inzet, lusteloos en dat tegen een nochtans zwak Hasselt. Tijdens de eerste 20 minuten speelde Real zonder veel moeite te doen continu op de helft van Hasselt en scoorde 4 keer (!!!).
0 – 1 via El Attabi.
1 – 1 na een owngoal van Dahmani.
1 – 2 opnieuw El Attabi.
2 – 2 na een misser van El Fashi kon Sleypen niet missen en meteen ook de ruststand. Hasselt was één keer gevaarlijk via Kaddouri en de 2 andere doelpunten waren Noorderwijkse cadeaus. Na de rust een beter Hasselt, maar echt goed was het zeker niet, Hasselt was gewoon minder slecht dan Real. 3 – 2 Wagemans en 4 – 2 via Sleypen. Even toch Noorderwijk en de 4 – 3 door Georgy Karageorgiev maar nadien toch weer een owngoal en 5 – 3. Dan komt er toch een korte opflakkering van de bezoekers, 5 – 4, opnieuw Karageorgiev en dan met nog 9 minuten op de klok 5 – 5 via Issam Dahmani. We zijn opnieuw vertrokken denk je dan maar nog dezelfde minuut 6 – 5 via Hasanbegovic en 7 – 5 via Paulus. Noorderwijk speelt vanaf dan met een vliegende keeper maar direct afgestraft en opnieuw Paulus met de 8 – 5. Beste man op het veld, Ilias Kaddouri, zorgt voor de pijnlijke 9 – 5. El Fashi kan nog milderen tot 9 – 6 maar daar koop je niets mee. Weg Play-off, weg klasse voetbal van de voorbije weken en weer bang naar onder kijken.