Vorige wedstrijd

Play Off

Vrijdag 3/05/2019
FP Halle-Gooik - Real Noorderwijk 9 - 3

Vrijdag 26/04/2019
Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik 6 - 7

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Volgende wedstrijd

Geen wedstrijd gepland.

Op naar een nieuw seizoen.

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Geen halve finale voor de Elmos boys na twee wedstrijden tegen de kampioenen uit Halle-Gooik.

Real Noorderwijk heeft voor sfeer, glimmer en vooral uitstekend Futsal gezorgd.
Een prachtige partij in De Mixx, nipt verloren (6 - 7) en 20 schitterende minuten in Halle-Gooik, wel 9 - 3 verloren. MAAR bij een 4 - 3 achterstand, wordt onze spits onderuit geschopt, echter geen penalty voor Real en geen rood voor Halle-Gooik speler. Match voorbij. Spijtig voor de match en het voetbal echter geen drama want een fantastische tweede ronde van Noorderwijk en volgend seizoen gaan we voor de prijzen.
Merci boys voor een prachtig voorjaar 2019.

Beloften zetten grote stap richting titel !

Celtic Houthalen - Real Noorderwijk
Beloften 0-4
A-ploeg 8-4

Onze beloften blijven op titelkoers !
Iedereen verwachtte een spannende wedstrijd, doch de olifant baarde een muis want tegenstander Celtic Houthalen speelde een bleke wedstrijd, in tegenstelling tot de youngsters van Real Noorderwijk ! Onze jongens overklasten de thuisploeg, Yannick Scheerens opende de score voor Real, Issam Elouadi maakte 2 schitterende doelpunten en Brecht Cosemans zette de eindcijfers vast : 0-4. Er stond één blok op het terrein, vastbesloten om voor de overwinning te gaan, terwijl Celtic met de billen dicht speelde. Klasse !!!
Real Noorderwijk speelde met : Van Bael, Scheerens, Caers, Lambaerts, Peeters, Lauwers, Becirbegovic, Cosemans, Elouadi en Van Der Auwera.
Ons eerste elftal had na 2 verliesbeurten iets recht te zetten en kwam gemotiveerd aan de aftrap (weliswaar zonder de geschorste Lagouireh en de gekwetsten Hermans en Raguragui). Doch het scenario van Leopoldsburg doemt alweer op als Celtic heel snel op een 2-0 voorsprong komt met 2 doelpunten van Sven Sleypen. Real toont echter zijn weerbaarheid en Issam Elouadi scoort de aansluitingstreffer met een klasse doelpunt. Op slag van rust is het Loncke die de gelijkmaker overhoeks binnen trapt : 2-2 op een ideaal moment. Real begint gretig aan de 2e helft en Skeric profiteert van geklungel in de Houthalense verdediging : 2-3 en een terechte voorsprong ! Doch op het half uur brengt Achadoud de bordjes terug in evenwicht : 3-3. Lady luck heeft niet de zijde van de Noorderwijkenaren gekozen, Real treft meermaals de paal of de vingertoppen van de keeper maar na een heerlijke aanval is het Skeric die kan afronden : 3-4. Houthalen gefrustreerd, na een fout van Bomboi (geel bestraft), weigert de Houthalenaar de uitgestoken hand van Sandro, Bomboi trapt in de provocatie met rood als gevolg. Real is de kluts kwijt en fixeert zich teveel op die rode kaart ipv op de wedstrijd. Semir Duric profiteert : 4-4. Real herpakt zich te laat en Harris Duric legt de bezoekers 2x over de knie : 6-4. Trainer Geyskens tracht het vuur opnieuw aan te wakkeren door Loncke uit te spelen als vliegende keeper. Jammer voor Kevin levert dat enkel een rode kaart voor hem op wanneer hij de bal in het doelgebied weg slaat. Het raarste was dat de scheidsrechter aan de tribune kant (en vlak erbij) niet floot maar de man aan de andere kant en ver verwijderd deed dat wel wegens hands. Rood en penalty erboven op : Sleypen scoort vanop de stip 7-4. Wedstrijd gespeeld, Semir Duric zet de 8-4 nog op het scorebord, meteen de einduitslag. Ontgoocheling bij Real Noorderwijk want er had zeker meer in gezeten, dubbel gevoel omdat er toch puik gevoetbald werd maar de kopjes zich in de 2e helft teveel lieten afleiden zodat de focus niet meer op de wedstrijd lag. Celtic Houthalen wint verdiend maar.....
Real speelde met Aps, Van Bael, Verheyen, Loncke, Bomboi, Cosemans, Elouadi, Skeric, Scheerens, Caers en Van Der Auwera

Comments

Je doet een tegenstander het meeste pijn door te winnen en 3 punten te behalen. Hoe meer je reageert, hoe meer gele en rode kaarten je 'pakt', hoe liever de tegenstander het heeft. Wekelijks wordt er op alle velden in het voetbal en futsal gehamerd op dat niet reageren. Diep ademhalen en tot 10 tellen, als je begint te zeuren tegen scheidsrechters of medespelers verlies de concentratie en ben je niet meer met de wedstrijd bezig. Mentaal sterk zijn is even belangrijk dan fysieke paraatheid.

beste spelers en supp. en bestuur

wil mij excuseren tegenover jullie allemaal voor mijn domme rode kaart,
had het niet mogen doen en heb de hele ploeg in de steek gelaten.we hadden zeker kunnen winnen gisteren het zat erin.

nogmaal sorry

grtzzzzzzzz

Inderdaad,het moment dat jullie houthalen de doodsteek aan het geven waren,zocht de ex-speler van Celtic meermaals de rode kaart om welke reden ook,maar ook zonder hem konden jullie nog winnen als alles correct verliep,refs hadden ook niet hun dagje.

Wij moeten veel slimmer en sluwer worden op en langs het veld,ook al weet je voor seizoen dat elke Ploeg en andere factoren er alles aan doen om ons de nederlaag toe te dienen.
We doen ons eigen gewoon tekort door de kalmte niet te bewaren door ons te laten vangen door tegenstander die ons vaak viseerd en kleineert.Leer daar vooral is mee omgaan.
Vrijdag hebben Belofte laten zien dat ze veruit beste belofte hebben van de reeks.
A-ploeg speelde na eerste slappe 5 min.,Celtic in de vernieling zoals het spelletje moet gespeeld worden,wat met Sandro gebeurde in die bewuste fases kent hij alleen de waarheid en laten we daar zeker niks achter zoeken of maken,alle positieve dingen nemen we mee en die negatieve we dringend aan werken.
Grt Bart.S