Vorige wedstrijd

Vrijdag 05/04/2019
ZVK Celtic Houthalen 94 - Real Noorderwijk 3 - 8

Vrijdag 29/03/2019
Real Noorderwijk - Proost Lierse 5 - 1

Vrijdag 22/03/2019
Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk 4 - 3

Vrijdag 15/03/2019
Futsal My-Cars Roselies - Real Noorderwijk 5 - 5

Vrijdag 8/03/2019
Real Noorderwijk KK Malle-Beerse 5 - 4

Vrijdag 1/03/2019
La Squadra Mouscron - Real Noorderwijk 7 - 7

Vrijdag 22/02/19
Real Noorderwijk - ZVK Gelko Eisden-Dorp 5 - 1

Volgende thuiswedstrijd

Vrijdag 26 april 2019 Play-Off (Heenwedstrijd)

De Mixx

21:15 Real Noorderwijk - FP Halle-Gooik

Met Vip Diner

Opgelet ! Vanwege een nieuwe website van de Belgische voetbalbond zijn sommige van onze links in deze website niet meer correct. Onze excuses hiervoor, we trachten dit snel op te lossen. Toch wel typisch De KBVB, een nieuwe site presenteren aan de start van de Play Offs op het veld en in de zaal. Wetende dat alle clubs links hebben naar standen en uitslagen.

Nieuws

Real Noorderwijk speelt de Play-Off.

Op vrijdag 5 april speelde ons team zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen Houthalen. Celtic Houthalen 94, de ploeg van onze vorige coach Frank Luypaert maar ook de toffe bende van het onafscheidelijke duo Christophe Vertessen en Frank Claes. De Noord Limburgers zakken na 4 seizoenen opnieuw uit de hoogste klasse. Spijtig want Houthalen speelt in één van de mooiste sporthallen van België. Iedereen wordt er altijd uitstekend ontvangen, het zijn geen mooipraters, hebben geen uitpuilende budgetten, gewoon doen, zoals het hoort is de leuze. Net als in Noorderwijk stond bij het begin van huidige seizoen de ploeg en de entourage op zijn kop. De malaise in het Bestuur met een groot spelersverloop als logisch gevolg werd ondertussen opgelost maar spijtig genoeg laattijdig. Sportief lukte het niet meer met de bijna logische degradatie als gevolg. Ze komen te terug daar is iedereen van overtuigd en we gunnen het hen ook van ganser harte.

Beker van België 1e ronde

MFC Ol. Boys Frasnes (2e nat) - Real Noorderwijk (1e nat) 3 - 6

In het begin van de wedstrijd is het nog even zoeken voor onze jongens en na 2min komen we goed weg met een bal op de paal van de thuisploeg. Hierdoor schieten onze spelers wakker met de 0 - 1 tot gevolg, een doelpunt gescoord door het nummer Ahmed El Hammouchi met een heerlijk hakje. Nadien komt thuisploeg opzetten met een schot op het doel maar de bal gaat voorlangs.
Op min 8 vraagt coach Luypaert een time out aan om de boel op te peppen. Onze spelers maken het zichzelf immers moeilijk door te veel onnodige fouten te maken en als gevolg hiervan staan we na 10 min al op 5 fouten.
Na deze bolwassing duwen onze spelers door met een bal op de paal en de lat als gevolg. Wij krijgen meer en meer kansen en uiteindelijk scoort onze nummer 9 Ilias El Attabi de 0-2 tegen de netten. Niet veel later staan de netten opnieuw bol en scoort Ali Bouri de 0-3.
Real laat gedurende de 2 de periode van de eerste helft zien tot wat deze ploeg in staat is zonder echter de scoren op te drijven.
De koffie is nog maar net binnen of Real scoort de 0-4, opnieuw nummer 9 I, El Attabi met zijn 2de van de avond. Toch geven de Walen niet op en blijft het goed mee spelen. Daaruit volgen snel de 1-4 (min 22) en de 2-4 (in min 25).
Dit was het sein om terug de wedstrijd in handen te nemen. Uit een onmogelijke hoek scoort de jongste van Real, Kenneth Vanderheyden een zeer mooi doelpunt van op de achterlijn voorbij de keeper en zet zo de 2-5 op het scorebord. Kenneth is sterk bezig. Toch blijft de thuisploeg in zijn kansen geloven en scoort na zwak uitverdedigen de 3-5. Snel daarna vergeten ze zelfs nog de 4-5 te maken maar dit omdat onze keeper Morad Talhaoui er stond en een knappe redding in huis had om de aansluitingstreffer te vermijden. Dankzij deze redding blijft Real uit de gevarenzone en in min 39 doet Ali Bouri al de hoop van de thuisploeg verdwijnen door de 3-6 te scoren met ook zijn 2de van de avond. Daarna volgt het laatste fluit signaal en onze jongens bekeren logisch verder.
De volgende ronde ontmoeten we het grote Charleroi dat we thuis mogen ontvangen in onze sporthal De Mixx in Herselt!