Vorige wedstrijd

VR 9/11 21:15 1e nationale

Real Noorderwijk - Futsal Team Charleroi 5 - 6

Volgende wedstrijd

Woensdag 16/11 21:15

Slechts 5€ inkom !!!

21:15 Real Noorderwijk - Futsal My-Cars Roselies

20:00 Real Noorderwijk U21 - Futsal My-Cars Roselies U21

Nieuws

Vrijdag 16 november 2018 ontvangen we Roselies.

Door geschorsten en gekwetsten blijft het zeer moeilijk.
We rekenen echter ook op onze jonge gasten om punten te pakken.
U9 zullen oplopen, onze jeugd is onze toekomst

Allen aanwezig en go Real

Slechts 5€ inkom

Beker van België 1e ronde

MFC Ol. Boys Frasnes (2e nat) - Real Noorderwijk (1e nat) 3 - 6

In het begin van de wedstrijd is het nog even zoeken voor onze jongens en na 2min komen we goed weg met een bal op de paal van de thuisploeg. Hierdoor schieten onze spelers wakker met de 0 - 1 tot gevolg, een doelpunt gescoord door het nummer Ahmed El Hammouchi met een heerlijk hakje. Nadien komt thuisploeg opzetten met een schot op het doel maar de bal gaat voorlangs.
Op min 8 vraagt coach Luypaert een time out aan om de boel op te peppen. Onze spelers maken het zichzelf immers moeilijk door te veel onnodige fouten te maken en als gevolg hiervan staan we na 10 min al op 5 fouten.
Na deze bolwassing duwen onze spelers door met een bal op de paal en de lat als gevolg. Wij krijgen meer en meer kansen en uiteindelijk scoort onze nummer 9 Ilias El Attabi de 0-2 tegen de netten. Niet veel later staan de netten opnieuw bol en scoort Ali Bouri de 0-3.
Real laat gedurende de 2 de periode van de eerste helft zien tot wat deze ploeg in staat is zonder echter de scoren op te drijven.
De koffie is nog maar net binnen of Real scoort de 0-4, opnieuw nummer 9 I, El Attabi met zijn 2de van de avond. Toch geven de Walen niet op en blijft het goed mee spelen. Daaruit volgen snel de 1-4 (min 22) en de 2-4 (in min 25).
Dit was het sein om terug de wedstrijd in handen te nemen. Uit een onmogelijke hoek scoort de jongste van Real, Kenneth Vanderheyden een zeer mooi doelpunt van op de achterlijn voorbij de keeper en zet zo de 2-5 op het scorebord. Kenneth is sterk bezig. Toch blijft de thuisploeg in zijn kansen geloven en scoort na zwak uitverdedigen de 3-5. Snel daarna vergeten ze zelfs nog de 4-5 te maken maar dit omdat onze keeper Morad Talhaoui er stond en een knappe redding in huis had om de aansluitingstreffer te vermijden. Dankzij deze redding blijft Real uit de gevarenzone en in min 39 doet Ali Bouri al de hoop van de thuisploeg verdwijnen door de 3-6 te scoren met ook zijn 2de van de avond. Daarna volgt het laatste fluit signaal en onze jongens bekeren logisch verder.
De volgende ronde ontmoeten we het grote Charleroi dat we thuis mogen ontvangen in onze sporthal De Mixx in Herselt!